بنام خدا

سومین همایش ملی علوم اجتماعی درروز یکشنبه 7 اسفند 1401در دانشگاه فرهنگیان گیلان برگزار میگردد.

هر دانش ،برای انکه بر بنیان محکمی استوار گردد،باید پیش از هر چیزی ،مبادی و اصول خود را بصورت دقیق و منظم و علمی ،تنظیم و تدوین کند و در دسترس دانش پژوهان و جویندگان قرار دهد. در حقیقت ،گذر از مراحل پیچیده و دشوار علم،مستلزم راه یافتن به مبانی ان علم است که با شیوه های منظم و صحیح، بتواند ذهن کنجکاو پژوهنده مبتدی را از مراحل اولیه عبور دهد و به قله های دانش و افق های دور دست هدایت کند.علوم اجتماعی به ما این امکان را میدهد که ذهن پرسشگر داشته باشیم وباز این امکان را میدهد تا بهتر بفهمیم ، بما ابزارهای مفهومی میدهد تا در بهتر زندگی کردن از ان کمک بگیریم.اموزش علوم اجتماعی به روش ها و راهبردهای تدریس میپردازد.

لذااز اهداف این همایش ایجاد فرصت برای تولید و اشتراک گذاری دانش  و نیز فرصتی برای رشد و بالندگی حرفه ایی همه دست اندرکاران اموزش و ارتقا علمی ، افزایش انگیزه و القا ایده های جدید به افراد میباشد.

امید که نتایج و ثمرات این همایش منابعی ارزشمند برای همه اساتید ،دبیران ،دانشجو معلمان باشد.

از همه بزرگانی که در هرچه بهتر اجرا کردن این همایش ما را یاری دادند تقدیر و تشکر مینمایم.

جا دارد از تلاش همکاران خود در دانشگاه فرهنگیان گیلان و ریاست محترم همایش و نیز دبیر محترم اجرایی و همکاری صمیمانه دبیر خانه همایش و در انتها از ناظر محترم همایش جناب اقای دکتر نامداری  که چتر حمایتی ایشان همیشه بر سرما بوده تشکر نمایم.

اشرف السادات پیرونذیری

دبیر علمی سومین همایش ملی اموزش علوم اجتماعی